Zoeken naar eigen pet maken

eigen pet maken
Schooltv: Hoe wordt een petfles gemaakt? Plastic smelten en opblazen.
Dit is pet: korrels. Granulaat zoals dat heet en hier kun je flessen mee maken. Heel veel flessen. Hier komen de flessen binnen en via deze slangen, je hoort de korrels door de slangen heen schieten, komen ze in een soort föhn terecht.
pet bedrukken
Eigen pet ontwerpen? Custom Made Capclub.nl.
Vanaf 280 stuks te bestellen. Een eigen pet ontwerpen? Mocht u geïnteresseerd zijn in een van de producten van CapClub, schroom dan niet om een offerte bij ons aan te vragen. Op basis van het gewenste aantal zullen wij u een richtprijs doen toekomen. U kunt een offerte aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. Voor DOT Groningen hebben wij deze mooie vintage cap mogen realiseren met een 3D borduursel aan de voorzijde. A1 Team Ned. Spyker Formule 1. Spyker formule 1 spyker Formule 1 is het voormalige team dat nu Force India heet en bekend is van de. Schouten Global heeft bij ons een een custom made trucker cap laten maken met een borduursel.
pet bedrukken
Ontwerp je Cap en laat jouw design borduren.
De hipste modellen hebben wij voor jouw online staan. Je eigen ontwerp online maken. Je hebt geen dure ontwerper nodig om jouw caps voor je te laten ontwerpen, dat kun je zelf ook wel. En tshirtdeal maakt je dat heel gemakkelijk. Op onze website voeg je zelf bij elk petje een tekst toe die we vervolgens op je cap borduren. Zo heb je een echte unieke pet!
pet bedrukken hema
Petje met naam Bedrukte baby en kinderkleding simply colors.
Een mooie pet met leuke opdruk, een aanrader! 11 maanden geleden. Mooi, en leuk dat ons zoontje zijn eigen pet kon ontwerpen! 1 jaar geleden. Twee petjes besteld en beide zijn fantastisch. Makkelijk te bestellen, snel geleverd, gewoon super! abrina van essen.
Pet bedrukken pet ontwerpen YourSurprise.
Alle kleding kun je laten bedrukken met je eigen ontwerp, tekst, logo en/of een van de designs van YourSurprise. Petten zijn de ideale promotie-artikelen om op een leuke manier iets uit te willen stralen van jouw bedrijf. Wanneer je de petten uitdeelt op bijvoorbeeld een zomers festival, bescherm je de bezoekers ook nog eens tegen de zon, een win-win situatie dus! Ontwerp de pet met een logo of tekst waar jouw bedrijf aan herkend wordt. Promotiemateriaal hoeft er niet meer standaard uit te zien, met een beetje creativiteit van jezelf en hulp van YourSurprise wordt je promotiemateriaal uniek en super tof! Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen en ben je op zoek naar leuke accessoires om te dragen tijdens het vrijgezellenfeest? Bij YourSurprise kun je de meest originele en unieke kledingstukken en accessoires vinden! Ontwerp zelf kleding die jullie allemaal zullen dragen met een naam, foto of tekst. Om de outfits helemaal af te maken kun je kiezen uit de leukste accessoires zoals een van de petten, een zelfontworpen stropdas, ondergoed of sokken!
Ontwerp je eigen cap bij Capsalon op De Bazaar in Beverwijk.
In de media. Huren op De Bazaar. Over De Bazaar. 2017 De Bazaar. We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder surft accepteer je onze cookies. Ja prima Liever niet Lees meer.
Petten laten maken / geborduurde baseballcaps.
Wij borduren en/of bedrukken de hele pet ook de klep, en kunnen eventueel effecten als 3D-borduringen toepassen! Wij adviseren u graag hoe uw petten het beste gemaakt kunnen worden; van voordelige standaard petten met geborduurd logo tot luxe custom made baseballcaps met eigen label; het is allemaal mogelijk.
zelf een cap maken 123-Borduren: Your Personalised headwear.
Stuur je eigen ontwerp op voor een Custom snapback of Cap. Yupoong Dad Cap Dark Grey. Katoenen Dad Cap. 6-panel in low-profile. Pagina 1 van 4. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Volg ons op! De maten van Flexfit / Yupoong. Eigen Ontwerp Snapback cap. Kies voor een pet ontwerpen online.

Contacteer ons